Så lakker efterårsturneringen mod sin slutning og den lange vinterpause venter lige om hjørnet. Selvfølgelig ærgerligt at

vi skal slutte så tidligt – men vi kan ikke spille uden at der er lys til rådighed. Den dag der er nok kunststofbaner har vi muligheden for at kunne forsætte turneringen måske 1 eller 2 mdr. Alt er dog ikke negativt med en lang pause. Man kan blive en skade kvit – eller man kan få hanket op i truppen og måske få den suppleret op til foråret, hvor de afgørende kampe sætter ind. I mange kredse ser det ud til at der bliver hård kamp om mesterskab/kredstitel mv.
Udsatte kampe skal I huske at få programsat INDEN afslutningen af efteråret – og også gerne få dem spillet så de ikke hænger til foråret. Hvis I evt. ikke selv har en kunststofbane, kan det jo være at modstanderen har – og I måske kunne gøre brug at dette – også selv om I måske havde hjemmebane. For mange kredses vedkommende starter turneringen først igen d. 13 april og dermed har man de 2 første uger til at få afviklet udsatte kampe.

//Formanden

Efterårsturneringen

Post navigation