Som det nok er jer bekendt – influerer vejr-situationen på de Østjyske fodboldbaner her i begyndelsen af april. Selvom der måske ikke er meget sne i udsigt og selvom der er plusgrader om dagen – driller frosten stadig nogle steder om natten. Derfor har mange kommuner udskudt benyttelsen af samme baner til midt april?!! Derfor vil der blive aflysninger og flytninger af kampe – som vi håber alle vil bidrage positivt med at få flyttet og afviklet.
Kampfordelerne er blevet sat på en stor opgave – så selvom der måske skal spilles en søndag eller lignende – håber vi på jeres forståelse for dette i situationen.

I skal endvidere være opmærksomme på at der er sket ændringer i nogle få kredse. Der er kommet nye hold til i nogle kredse og i andre har man grundet mange skader været nødt til at ændre fra f.eks et 11 mands til et 7 mands hold. Alle ændringerne er ajourført i jeres spilleplaner (og alle klubber der er påvirket af dette har fået direkte besked) – og de nye hold der er kommet med, er alle sat på tidligere oversidderpladser.

De bedste ønsker for en god forårsturnering alligevel.

//Bestyrelsen

Forår 18! OBS

Post navigation